ERVAAR HUECK IN LEVENDE LIJVE

We verwelkomen elke gelegenheid om u op locatie persoonlijk te ontmoeten. Zo nemen wij deel aan branche-relevante beurzen en evenementen, organiseren zelf diverse internationale evenementen en presenteren onze highlights in onze permanente expositieruimte in de DesignWerkschau München. Hier vindt u informatie over waar u HUECK in het echt kunt ervaren.

 

HUECK IN DE DESIGNWERKSCHAU

U kunt ons op elk gewenst moment bezoeken in onze permanente expositieruimte in de DesignWerkschau in München.

De Design Werkschau biedt architecten, ontwerpers en professionele aannemers de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met internationale merken en bedrijven, inspiratie op te doen en individuele oplossingen te vinden door middel van deskundig advies.

Op meer dan 30 m² presenteren we onze aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels. Ervaar onze geweldige producten onder het genot van een goede koffie!

 


HUECK OP DE BAU

De tweejaarlijkse BAU in München is 's werelds toonaangevende beurs voor de bouwindustrie. Wij nemen er al tientallen jaren met veel plezier aan deel. We kijken er bijzonder naar uit om u daar te zien en persoonlijk te spreken.

Op onze stand op de BAU 2023 presenteerden wij onze veelzijdige, innovatieve en duurzame aluminium profielsystemen voor de moderne bouw.